All fields are required.

Close Appointment form
IoannaPavlou

Ενεργειακη Ιατρικη

Μία από τις αλήθειες είναι πως «καθώς το κοινό ανοίγει τα μάτια του, η ιατρική ανοίγει το μυαλό της». (Δρ. Ερικ Περλ, «Eπανασύνδεση» εκδ. Κρύων, σελ 192.)

Η πορεία μου είναι μακρά. Σκοπός της ζωής μου, η Α – ΛΗΘΕΙΑ.

Να ανακαλύψω το στερητικό Α που μας οδήγησε στην λήθη.

Ανα-κάλυψα, από φοιτήτρια όταν μελετούσα την παθολογική ανατομία, ότι το ανθρώπινο σώμα εμπεριέχει μια Ευφυΐα η οποία είναι ικανή να συντονίσει εκατομμύρια (υψωμένο εις την νιοστή ) λειτουργίες που γίνονται αυτόνομα και ταυτόχρονα. Έχει την ικανότητα να αυτορυθμίζεται και να αυτοθεραπεύεται, όταν δεν ξεπεραστούν τα όρια της αρμονίας. Σε ένα υγιές σώμα, όλα τα κύτταρα επικοινωνούν αρμονικά μεταξύ τους και η συγχρονικότητα είναι τέλεια ρυθμισμένη.

Αρνητικές σκέψεις, αρνητικά συναισθήματα, ακατάλληλη διατροφή, “νεκρό” νερό και ανάρμοστο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (εξωγενείς ή ενδογενείς παράγοντες) μπορούν να προκαλέσουν διάσπαση του ενεργειακού μας πεδίου. Το σώμα μας αρχίζει να λειτουργεί διασπασμένο, ο συγχρονισμός διαταράσσεται, τα μέρη του δεν συνεργάζονται και τότε

α - σθενεί. Χάνει το σθένος του, αρρωσταίνει.

Για να επανέλθει η υγεία, η αρμονία, η ισορροπία, μάλλον, χρειάζεται ιατρική παρέμβαση.

Και όχι μόνον. Συνηθίζω να λέω: «αν δεν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, τρως ή συναισθάνεσαι και ακτινοβολείς δεν υπάρχουν πολλά που μπορώ να κάνω για εσένα». Αυτό σημαίνει: συμμετοχή του πάσχοντος στην ίασή του, μιας και δεν είναι η ασθένεια ή η αναπηρία που θεραπεύονται, αλλά το άτομο.

Υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας ο οποίος σπάνια λαμβάνεται υπ’ όψη: η ΑΓΑΠΗ που επιτρέπει στη Δύναμη, Δημιουργό, Θεό, Πηγή Ζωής, ΑΥΤΟ, ΤΟ (όπως και εάν το ονομάζετε) που «δημιούργησε» το σώμα, να θεραπεύσει το σώμα.

Αυτός ο τελευταίος παράγοντας είναι η  «κόλα του σύμπαντος», η επανασύνδεση. Για να συμβεί, αφεθείτε στην εμπειρία. Είναι όπως το περπάτημα. Δεν σκέφτεστε. Απλώς περπατάτε. Χωρίς προσδοκία, προσκόλληση ή φόβο.

Ας επιτρέψουμε στη Σοφία που δημιούργησε το σώμα να διαχειριστεί το σώμα ως απλοί παρατηρητές. Κάποια πράγματα είναι δύσκολο να εξηγηθούν με τις μέχρι τώρα αποκτειθείσες γνώσεις στην ιατρική. Η κβαντική φυσική βοηθά στο πλησίασμα της αντίληψης και κατανόησης. Τα μικρά “θαύματα” και οι “σπόροι” για την αλλαγή στον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο μιλούν από μόνα τους.

"ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΝΑ
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ"


"Autobiograthy of a Yogi" by Paramahansa Yogananda