All fields are required.

Close Appointment form
IoannaPavlou

Σεμιναρια

Μπορεί να βρισκόμαστε στην εποχή των εξω ομφάλιων και των βαθύ ντεκολτέ, οι αναστολές όμως, ακόμα, καλά κρατούν σε σχέση με το σώμα μας. Το συναντώ καθημερινά, στο εξεταστικό κρεβάτι του ιατρείου.
Έχω την αίσθηση, πως ενώ φλέγεστε από επιθυμία να συναντηθούμε και να συνομιλήσουμε, η αναστολή, θα υπερισχύσει και πάλι. (Δεν είναι τυχαίο πώς στις συναντήσεις γονέων που αφορούν στην σεξουαλική αγωγή των παιδιών μας, με προπέτασμα αυτά, οι ερωτήσεις επεκτέινονται μετά από τις δύο ώρες σε προσωπικά θέματα.). Τι λέτε; Δοκιμάζουμε;
Θα παίξουμε το γνωστό (σε όσους από εσάς γνωρίζουν τον τρόπο μου) παιχνίδι, ώστε η ανωνυμία σας να καλυφθεί πλήρως, αλλά ταυτόχρονα οι απαντήσεις στα όποια ερωτήματά σας θα καλυφθούν όλες. Φεύγοντας από το σεμινάριο θα έχετε ξεκάθαρίσει τις ιδέες σας γύρω από τον γυναικείο οργασμό, το αμφιλεγόμενο “σημείο G”, τη γυναικεία έκχυση, την πληρότητα στις σχέσεις και επαφές με τον αγαπημένο.
Η πρώτη συνάντηση θα είναι μόνον για γυναίκες. Μόνον με αυτόν τον τρόπο θα νοιώσετε ελευθερία στην έφραση, χωρίς τον φόβο να δυσαρεστηθεί ο σύντροφος. Καμμία (καν μία = ούτε μία) ενοχή γι’ αυτό.
Στην  επόμενη συνάντηση, εάν και εσείς συμφωνείτε, θα έρθετε ζευγάρι για να ενημερωθεί και εκείνος για την λειτουργία του γυναικείου σώματος. Με αυτόν τον τρόπο, θα διευκολυνθεί η ερωτική σας συνομιλία και θα οδηγηθείτε στο δικαίωμα της ολοκλήρωσης ως θηλυκού, για όσες από εσάς δυσκολεύεστε ακόμη.